Okt: VEVO1 – WZC1

dsc_0206logo-groot

Okt: VEVO1 – WZC1

Vanmiddag was de Derby tussen VEVO(Veessen) en WZC (Wapenveld). WZC was in het begin de betere ploeg, en wist in de 18de minuut tot scoren te komen. Dit tegendoelpunt had VEVO nodig om orde op zaken te kunnen stellen en kwam in de 25ste minuut dan ook met de gelijkmaker. Tegen het einde van de eerste helft had de scheidsrechter duidelijk genoeg van al het commentaar op zijn oordelend vermogen, want na een waarschuwing naar het kamp van WZC, kregen 2 van hun spelers een gele kaart, ivm commentaar.
Kort daarna volgde een overtreding waarop, tot verbazing van alle aanwezigen, een directe rode kaart volgde. Een domper voor WZC,  maar een oppepper voor VEVO zo vlak voor rust.

De tweede helft begon met een snelle start voor beide teams. Eerst een kans voor VEVO, die helaas niet werd benut, direct daarna een kans voor WZC die,met 10 man, tot aller verbazing tot scoren wist te komen. Daaropvolgend was er vanuit VEVO weinig actie. Met 1 man minder was WZC nog duidelijk de ploeg die de meeste controle hield. Na een half uur werden er een aantal spelers gewisseld bij VEVO, en dat leek positief effect te hebben. WZC had hier geen duidelijke reactie op, behalve een verdedigende actie die het team een tweede (dit keer terechte) rode kaart opleverde. In de blessuretijd wist VEVO alsnog tot scoren te komen, waardoor de eindstand 2-2 zou zijn.

Foto’s volgen onder dit bericht.

Share Button


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/plvq371399/domains/marindawolf.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405