Juli: Voorbereiding Go Ahead Eagles – Sallands Streekteam

Juli: Voorbereiding Go Ahead Eagles – Sallands Streekteam


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/plvq371399/domains/marindawolf.nl/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 2008

Traditiegetrouw vond er ook dit seizoen weer een krachtmeting plaats tegen het samengestelde Sallands Streekteam. Trainer Robert Slinkman selecteerde uit verschillende regionale amateurclubs een 18-tal spelers om het tegen de Deventenaren van Hans de Koning op te nemen.

Tijdens de eerste helft moest de wedstrijd kort worden stilgelegd wegens overtrekkend onweer. Dit weerhield Leon de Kogel er niet van tweemaal het net te vinden. Zijn tweede goal kwam tot stand middels een strafschop in de 36ste minuut.

Na de rust kwamen ook Orhan Džepar en Jerry van Ewijk tot scoren. Vlak voor het einde van de wedstrijd kon Jacco ten Hove (De Zweef, Nijverdal) in de 87ste minuut de eretreffer maken voor het Sallands Streekteam. Hiermee was de slotstand nog niet bepaald, want in de blessure tijd wist Kevin Brands de eindstand te bepalen op 1-5.

Share Button


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/plvq371399/domains/marindawolf.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405