Juli: Voorbereiding Eredivisie Go Ahead Eagles – Iraklis 1908 Thessaloniki

Juli: Voorbereiding Eredivisie Go Ahead Eagles – Iraklis 1908 Thessaloniki


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/plvq371399/domains/marindawolf.nl/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 2008

Vanavond vond voor Go Ahead Eagles de voorlaatste wedstrijd plaats in de voorbereiding op de terugkeer in de Eredivisie. Langzaam aan vormt de basis van Hans de Koning zich.

Iraklis 1908 Thessaloniki was vorig seizoen nummer 5 in de Griekse Divisie, dus een goede krachtmeting voor de mannen uit Deventer. Een club met veel pit en felle aanvallen. Dit zorgde voor een spannende en gelijkwaardige eerste helft. In de 32ste minuut werden de Eagles beloond met de openingsgoal door Joey Suk, die voortkwam uit een mooie actie van Randy Wolters.

In de tweede helft had Go Ahead het duidelijk moeilijker. Na rust stond Iraklis met een praktisch nieuw en fris team op het veld en dat was voor het elftal van de Koning lastig bij te houden. In het begin van de tweede helft wist Go Ahead nog een aantal kansen te creëren, maar kwam niet tot scoren. Door een verdedigingsfout lukte Iraklis dit echter wel en werd het 1-1 in de 72ste minuut.

Dit was de laatste oefenwedstrijd in Terwolde en aankomende vrijdag zal de afsluiting van de voorbereiding plaatsvinden in de Adelaarshorst, tegen Al Jazira Club.

Foto’s van deze wedstrijd kunt u HIER bekijken en/of bestellen.

Share Button


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/plvq371399/domains/marindawolf.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405