Juli: Voorbereiding Eredivisie Go Ahead Eagles – Al Jazira Club

Juli: Voorbereiding Eredivisie Go Ahead Eagles – Al Jazira Club


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/plvq371399/domains/marindawolf.nl/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 2008

De laatste wedstrijd in de voorbereiding van Go Ahead Eagles op hun terugkeer in de Eredivisie vond vanavond plaats in de Adelaarshorst. De mannen van Hans de Koning namen het op tegen Al Jazira Club uit Abu Dhabi, onder leiding van Henk ten Cate.

Ten Cate, die zelf oud speler en -trainer is van de Eagles, bevond zich dus op bekend gebied. Sinds 2015 is hij trainer van Al Jazira. Go Ahead bleek niet tegen zijn formatie te zijn opgewassen, want de wedstrijd eindigde in een 1-3 nederlaag.

Al binnen 5 minuten kreeg de thuisploeg een tegengoal om de oren. Farfan, oud speler van PSV en Schalke 04, maakte gebruik van de slechte start van Go Ahead en bracht zijn elftal op een 0-1 voorsprong. De verdediging van de Deventenaren had duidelijk moeite met het spel van hun tegenstander, wat in de 27ste minuut resulteerde in de 0-2. 5 Minuten later zorgde Joey Suk, na een voorzet van Robin van der Meer, ervoor dat de thuisploeg toch enigszins positief de rust in ging.

Kort na rust kregen de Eagles kans de gelijkmaker te scoren, maar het schot van Darren Maatsen werd door keeper Al Naqbi net over de lat getikt. Het antwoord van Al Jazira op deze actie kwam al snel, 1-3. Al met al een confronterende generale voor het team van Hans de Koning, dat volgende week zondag de eerste competitie wedstrijd speelt tegen ADO DenHaag.

Foto’s van deze wedstrijd kunt u HIER bekijken en/of bestellen.

Share Button


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/plvq371399/domains/marindawolf.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405