Blog

Maart: Liam

Vandaag kwam Liam samen met zijn mama bij mij op visite, gewoon voor de gezelligheid.. Maar met zo'n leuke fotostudio in huis moet je daar natuurlijk ook wel even een kijkje nemen. En die knuffels en ballonnen die er liggen zijn ook zooooo leuk! 
Dus mocht Liam ook even spelen en poseren, en dat deed hij heel erg goed!


Februari: Elise en Ayla Valentijnsshoot

Ohh wat was dit een leuke shoot! Elise en Ayla mochten het spits afbijten als eerste echte modellen in mijn nieuwe studio aan huis. 
Ze deden het super goed en vonden vooral de mooie hartjes lolly's die ik mee had genomen errug lekker!


Februari: Wolf Valentijnsshoot

En als Koda model is geweest, moet mijn andere lieve schat natuurlijk ook even poseren! 
Wolf vond het maar vreemd allemaal en wilde liever knuffelen dan model zitten!


Februari: Koda Valentijnsshoot

Nu de fotostudio bijna af is, kon ik het natuurlijk niet laten om alvast een paar proef foto's te schieten met mijn eigen meisje als model.. Helaas voor mij had ze er niet zoveel zin in, haha!


Januari: Fotostudio aan huis

Eindelijk is het dan zo ver! De fotostudio aan huis begint eindelijk vorm te krijgen!

Ik heb gelijk wat leuke decoratie gekocht voor onder andere cakesmashes en Valentijnsdag!


November: Elise en Ayla

Vandaag was het weer tijd voor de jaarlijkse kerstfoto-shoot van de familie Bastiaannet! Samen met papa en mama op de foto en ook de zusjes samen nog even vastgelegd. Maar de leukste foto was toch wel van Ayla, die schaterde van het lachen!


Oktober: Paddestoelen

Vanmiddag een hele middag in het bos gewandeld opzoek naar zo veel mogelijk paddenstoelen! Heb er een heleboel gezien, leuk om eens op zoek te gaan tijdens een wandeling!


Oktober: Coursing op het Ronostrand in Een

Voor de eerste keer wezen kijken bij een Coursing wedstrijd! Heel erg leuk om een keertje meegemaakt te hebben!


September: Paard en Erfgoed

Vandaag was het zover.. Paard en Erfgoed 2019! Een erg gezellige dag in Frederiksoord gehad, leuke kraampjes en leuke demo's gezien! En even foto's gemaakt bij de Demo Pakwerk. 


Augustus: Ayla 1 jaar

Vandaag was een bijzondere dag, want lieve Ayla werd 1 jaar! Dat hebben we gevierd met een geweldige cakesmash en daarna een schoonmaaksessie in het badje buiten. Ayla vond het helemaal geweldig en wij hebben hele mooie foto's kunnen maken van deze, al niet meer zo heel kleine, dame!


Augustus: Dexter op de heide

Vandaag mocht knappe Dexter model staan op de heide in Heerde! Hij deed het super goed, dus ik heb zeker weer wat mooie plaatjes kunnen schieten!


Augustus: Shiba op de heide

Vandaag was Shiba aan de beurt voor een fotoshoot op de heide. Helaas voor mij en zijn baasje had Shiba hele andere plannen dan poseren, en vond hij het veel leuker om verder te lopen en de heide te inspecteren. Gelukkig zijn er nog wel een paar mooie foto's uit gekomen ;).


Augustus: Max op de heide

Vandaag was knappe Max mijn model! Om mijn portfolio wat uit te breiden kwamen Max en zijn baasje mij helpen. Max is een knappe kerel die heel goed zijn best heeft gedaan!


Augustus: Wolf op de heide

Vandaag mocht mijn eigen Wolfje even mee naar de heide voor een mooie wandeling. Ondertussen de camera ook af en toe gepakt om hem op de foto te zetten.


Augustus: Koda locatie tester

Vandaag was mijn eigen Koda model om een locatie uit te testen. Normaal wil ze niet op de foto, maar gelukkig heb ik vandaag een paar mooie plaatjes van haar kunnen schieten!


Augustus: Tierpark Nordhorn

Vandaag een kijkje genomen in deze mooie dierentuin net over de grens. De dooodshoofdaapjes stonden perfect model voor een paar leuke kiekjes!


Mei: Uitbreiding portfolio

Voor portfolio doeleinden vandaag weer 2 hele leuke shoots gehad. Een heleboel knappe hondjes voor de lens gehad die allemaal heel goed hun best hebben gedaan! Super blij mee en dankbaar dat de baasjes wilden meewerken hieraan!


Mei: Agility wedstrijd bij KC Hoogeveen

Vandaag heb ik voor het eerst een kijkje genomen bij een Agility wedstrijd! Wat gaaf om te zien en wat hadden de honden en hun baasjes een plezier!

Foto's zijn te bestellen via mijn Oypo of via een pb bericht op mijn Facebook-pagina.


Mei: Koda

Vandaag mocht Koda model staan om een locatie uit te testen met een gave graffiti muur!


Mei: Kajsa

Vandaag mocht knappe Kajsa model staan terwijl ik wat nieuwe dingen wilde uitproberen. En wat heeft ze het ongelofelijk goed gedaan! 
Heel blij dat deze mooie dame voor mijn lens wilde verschijnen!


September: Paard en Erfgoed 2018

Op zondag 2 September was ik uitgenodigd door Paard en Erfgoed. Een super leuk paarden en honden evenement in Boschoord.
Op een prachtige locatie was van alles te doen voor de liefhebbers. 
Ik stond zelf met de mobiele studio op locatie en heb een heleboel prachtige plaatjes mogen schieten van een heleboel prachtige honden!

Foto's zijn te bekijken en te bestellen op de volgende pagina: Paard en Erfgoed 2018.


Juli: Go Ahead Eagles - Excelsior

In de eerste serieuze oefenwedstrijd van de voorbereiding is Go Ahead Eagles prima overeind gebleven. Excelsior werd in Terwolde weliswaar net niet over de knie gelegd door de formatie van trainer John Stegeman, de 0-0 was alleszins vermakelijk.

bron: www.destentor.nl


Juli: Feestje Ilona

Vanmiddag een hele leuke shoot gehad met deze meiden, die naar de zomervakantie naar de middelbare school gaan allemaal, dus dan niet meer bij elkaar in de klas zullen zitten. Een fotoshoot is dan een heel leuk afscheidscadeautje en gelukkig hadden we er super weer bij!

 


Juli: SV Terwolde - Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen een grote zege geboekt. Net als in de voorgaande zes edities eindigden de Deventer profs in de dubbele cijfers tegen de versterkte vijfdeklasser Terwolde (0-10).

bron: www.destentor.nl

 Juli: Dogsurvival Zeewolde

Vandaag was ik aanwezig op de Dogsurvival in Zeewolde. Waar baasjes en honden konden genieten van heerlijk weer tijdens hun run door het mooie bosgebied.Juni: Portfolioshoot Paarden Havelte

Vandaag was het weer tijd voor een uitbreiding van mijn portfolio. Samen met een andere fotograaf heb ik een hele middag in Havelte doorgebracht, met 3 hele knappe modellen! Het was een gezellige middaga, met vooral veel lol en leuke foto's!


Juni: Hondenstrand met Moja

Vandaag was een heerlijk warme dag en Cessna mocht samen met vriendinnetje Moja lekker zwemmen bij het Erkemeder Hondenstrand. Beide dames hebben het heel erg naar hun zin gehad en genoten met volle teugen van het verkoelende water.


Februari: Andrew en Cash

Vanmiddag genoten van een wandeling en shoot van Andrew en Cash. 2 Hele knappe meneertjes!

Tijdens de grote shootdag in Januari had ik al kennis mogen maken met Cash, die allemaal hele leuke trucjes kan en dol is op spelen met zijn frisbee. 'Broertje' Andrew mocht vandaag ook mee, en de mannen hebben samen heerlijk de boel op stelten gezet en genoten van het water. 


Januari: Record shoot!

Teamwork makes the dream work!
Vandaag was het tijd om een personal recordje te maken. Samen met een collega meer dan 20 honden in 1 dag fotograferen!
Het was hard aanpoten, maar wat een geweldige platen!


December: Cold en foggy

When it's cold and foggy, huskies ALWAYS are the best models!


November: Thuisstudio

Wanneer er een nieuwe achterwand binnenkomt, moet die uiteraard gelijk worden getest!


Oktober: Koefeest Cross Oener Koefeest!

Vandaag was het 162ste Oener Koefeest. Rommelmarkt, Braderie, en vooral een hoop dieren en nog meer crossen!!

Fotoverslag is op de betreffende bestelpagina te vinden:
http://www.marindawolf.nl/oener-koefeest/  of rechtstreeks via http://www.oypo.nl/4F1914297EF97176 


Oktober: Product Shooting BMW!

Sommige opdrachten zijn extra leuk.. Vandaag was absoluut zo'n dag ;)!


Oktober: Herfst shoot!

Deze 2 prachtige dames waren vandaag mijn modellen!


Oktober: Herfst!

Soms wil je voordat je een shoot hebt, zelf nog wat leuke dingen uittesten tijdens een wandeling. Vandaag was zo'n leuke dag!


September: Liam's Cakesmash

En nog geen maand later was mijn kleine vriend er alweer! Dit keer voor een lekker smerige shoot! 


Augustus: Liam

Mijn nieuwe kleine grote vriend, ondanks dat ie ziek was heeft ie het toch super gedaan! Samen met Beer, Speen, mijn ketting en filmpjes van zijn favoriete serie ;)!


Augustus: Model in de dop

Wanneer mama in de fotostudio komt voor een shoot, kan je je natuurlijk maar op 1 manier vermaken. Zelf ook poseren!!!


Juli: Entdag in Duitsland

Met veel honden betaal je je scheel aan onder andere dierenartskosten. Gezamenlijke entdagen kunnen daar een verschil in maken. En het is veel gezelliger!!


Juni: Collega's

Een dagje op pad met een collega is altijd gezellig. Samen ideeën uitwisselen en uitproberen, nieuwe samenwerkingen uitwerken en ga zo maar door. 
En daar komen vaak prachtige plaatjes uit voort!


Juni: Zwangerschaps Suze

Wanneer je beste vriendin jarig is, en vlakbij de Dreiländersee woont, moet je natuurlijk wel even een paar mooie foto's maken daar!


Mei: KNHS Zomerinstructieweken

Een warme dag! Met wat puffen en af en toe de verkoeling van de brasserie, vloog de eerste middag in Ermelo voorbij. Veel gemotiveerde mensen die erg leergierig tips en adviezen in zich opnamen en een heleboel paarden en pony's die, ondanks de hoge temperatuur, braaf deden wat hen werd opgedragen. Met als beloning na afloop lekker een verkoelende douche!

Op woensdag de hele dag trainingen op het marathonterrein. Weer een warme dag, maar gelukkig mochten alle paarden en pony's de voetjes even lekker onderdompelen in de waterbak. Dat zorgde voor een heleboel mooie spetter foto's!


Mei: KNHS

Op de valreep vandaag een aanvraag ontvangen om aanwezig te zijn bij een aantal instructiedagen van de KNHS volgende week. Tijdens deze dagen krijgen de liefhebbers van de mensport onder andere 2x per dag les van gerenommeerde instructeurs. Daarnaast vind er een uitgebreide marathontraining plaats en krijgen de deelnemers een menclinic.

Foto's zullen tzt beschikbaar worden gesteld via de KNHS en fotoafdrukken zullen na afloop onder dit bericht te bestellen zijn!


Apr: Skyline Deventer

Skyline's fotograferen.. Heel wat anders dan wat ik gewend ben, maar daarom ook wel weer uitdagend!


Apr: Eerste stapjes

Als je eindelijk zonder hulp het huis onveilig gaat maken, is er voor papa en mama natuurlijk niets leuker dan iemand die de eerste wiebelige stapjes op beeld weet vast te leggen!


Maa: Dagje Bussloo

Soms is het heerlijk om eens niet de honden van een ander, maar je eigen vriendjes te fotograferen. Vandaag was zo'n dag. We gingen Bussloo verkennen, de honden hebben een hoop nieuwe vriendjes gemaakt en lekker met hun pootjes in t water gebadderd!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/plvq371399/domains/marindawolf.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405